clown1cantautora3

Al 1999 vaig ser la Cantant, animadora i titellaire del grup Comsí Comsà i FocFollet (deixeble d'en Josep Mª Pujol, titellaire del Senyor Cordills).

També he treballat éssent Trapezista i acròbata de la Companyia Circus Tànger, Professora i Ballarina de Danses del Ventre.

Des del 2000, m’he format durant anys amb els grans Mestres de Clown:
Carlo Mo, Àlex Navarro i Caroline Dream, Merche Ochoa, Pepa Plana, Virgínia Imaz,Jesús Jara, Pep Vila, Eric de Bont, Ale Risorio i Fanny Giraud.
Per aquest motiu en els espectacles sempre hi trobareu molt d’humor.

Des del 2004 he actuat com a pallassa amb les diferents companyies: Ke te kede clown, Holocom i Dos Rombos. També he participat al Festival de Pallasses al Circ Cric.

Al 2008 inicio la carrera com a maga amb Pablo Muñoz, Eva "La Dama Inquieta" i el Màgic Jäir.
Des del 2009 he realitzat actuacions de Màgia per diferents indrets de Catalunya (Girona, Barcelona, Lleida, Torelló, el Penedès, La Seu d’Urgell, el Vallès…) i Huesca en teatres, festes majors, festivals,… a Menorca amb el Festival de Líthica i a la "Fira del Teatre de Tàrrega"

Contínuament m’estic formant tant amb la guitarra (acústica,clàssica i elèctrica) com amb el cant (amb la tècnica Voice Craft i Speech level)
Des del 2002 he realitzat concerts com a Cantautora en locals, bars, Festes Majors, Festivals... per Catalunya, Illes Balears, Huesca, Mèxic, Xina, Cuba, Irlanda, Croàcia i Senegal.
Guanyadora semifinalista del concurs Sona9 (2008), participant al Festival Aphònica, Ritmes.cat (TV 33), Cat.fm (ràdio) i a la revista Enderrock.

1999 Diplomada en Magisteri d'Educació Física, Universitat Ramon Llull.

2003 Diplomada en Magisteri d'Educació Especial, Universitat Ramon Llull.

2004 Postgrau d'Arteràpia, a Escola d'Expressió i Comunicació.
Formació en Mestra de Dansa Infantil, amb Àngels Hugues.

1998-2006 He treballat a l’associació Ràtio (serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual) com a Monitora i Coordinadora. És en aquest sector on començo a realitzar Tallers de Clown.

Des del 2006 he treballat com a Mestra d’Ed.Especial, Primària i Ed. Física en diferents escoles, realitzant Tallers de Plàstica, Teatre, Expressió Corporal i Psicomotricitat.